Створення якісної вентиляції на кухні забезпечує ефективне видалення запахів і технологічних викидів від приготованої їжі та запобігає потраплянню неприємних запахів у обідній зал.
Тому для таких приміщень краще використовувати припливно-витяжну вентиляцію з механічним стимулом.
Встановлення вентиляції в гарячому цеху кухні виконується з урахуванням площі самого приміщення, наявності та розмірів віконних прорізів, протипожежних стін, технологічної схеми обладнання (розкладання плит, шаф, печей і мангалів).
Всі роботи з монтажу краще довірити досвідченим фахівцям, які в роботі застосовують сучасне обладнання.
Тому для таких приміщень краще використовувати припливно-витяжну вентиляцію з механічним стимулом.
Встановлення вентиляції в гарячому цеху кухні виконується з урахуванням площі самого приміщення, наявності та розмірів віконних прорізів, протипожежних стін, технологічної схеми обладнання (розкладання плит, шаф, печей і мангалів).
Всі роботи з монтажу краще довірити досвідченим фахівцям, які в роботі застосовують сучасне обладнання.
Характеристики
Основные атрибуты | |
---|---|
Термін виконання | 15 дн |
Вибір послуг | Монтаж, Обслуговування, Проектування |
Тип систем вентиляції та кондиціонування | Системи аварійної вентиляції, Системи вентиляції витяжні, Системи вентиляції припливно-витяжні, Системи вентиляції приточні, Системи охолодження й обігріву, Системи зволоження й осушення повітря |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 8 000 ₴/послуга