Монтаж вентиляції в гарячому цеху ресторану (кафе, їдальні)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Створення якісної вентиляції на кухні будь-якого закладу харчування забезпечує ефективне видалення запахів і технологічних викидів від їжі, а також запобігає потраплянню неприємних запахів в обідню залу. Це дуже важливий момент для того, щоб заклад мав популярність у відвідувачів.
Тому для таких приміщень потрібно організувати грамотно спроектовану припливно-витяжну вентиляцію з механічним спонуканням.
Для початку проектних робіт та підготовки кошторису Замовнику необхідно остаточно визначитись із переліком обладнання, яке буде встановлено на кухні, його кількістю, розташуванням, технічними характеристиками. Тільки маючи всю цю інформацію, можна правильно підібрати вентиляційне обладнання, розрахувати перетин повітроводів та продумати трасування систем вентиляції.
Основні атрибути | |
---|---|
Вибір надаваних послуг | Монтаж, Обслуговування, Проектування |
Тип систем вентиляції та кондиціонування | Системи аварійної вентиляції, Системи вентиляції витяжні, Системи вентиляції, припливно-витяжні, Системи вентиляції припливні, Системи охолодження і обігріву, Системи зволоження і осушення повітря |
Термін виконання | 15 дн |
- Ціна: від 8 000 ₴/послуга