Основним джерелом забруднення повітря в столових є кухня, де є велика кількість нагрівального, жаркого та парового обладнання, які виділяють жир, кіптяву та гар.
Тому такі установи мають бути обладнані ефективними вентиляційними системами.
Встановлення вентиляції в їдальні є досить об'ємним і складним процесом, від якісного виконання яких залежатиме працездатність персоналу кухні та мікроклімат відвідувачів.
Продуктивні та добре налагоджені повітроводи забезпечать гостьову зону охолодженими потоками повітря.
Тому такі установи мають бути обладнані ефективними вентиляційними системами.
Встановлення вентиляції в їдальні є досить об'ємним і складним процесом, від якісного виконання яких залежатиме працездатність персоналу кухні та мікроклімат відвідувачів.
Продуктивні та добре налагоджені повітроводи забезпечать гостьову зону охолодженими потоками повітря.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Вибір надаваних послуг | Монтаж, Обслуговування, Проектування |
Тип систем вентиляції та кондиціонування | Системи аварійної вентиляції, Системи вентиляції витяжні, Системи вентиляції, припливно-витяжні, Системи вентиляції припливні, Системи охолодження і обігріву, Системи зволоження і осушення повітря |
Термін виконання | 15 дн |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 16 000 ₴/послуга